Založ si blog

Ivermektín – riešenie globálnej pandémie a koniec lockdownu – Vznikla web stránka, kde nájdete všetky odborné informácie o liečbe ivermektínom, od lekárov v prvej línií starostlivosti o pacientov s COVID-19 z Aliancie FLCCC

Ivermektín, dávkovanie, vedecké štúdie a liečebné protokoly I-MASK+ pre prevenciu a včasnú ambulantnú (domácu) liečbu a protokol MATH+ pre nemocničnú liečbu COVID-19

WWW.stopkovid.eu

Cieľom tejto stránky, je priniesť Vám odborné informácie od Aliancie FLCCC, ktorú vytvorila skupina svetovo uznávaných lekárov, v prvej línii kritickej starostlivosti o pacientov s COVID-19. Vytvorili MATH+ protokol pre nemocničnú liečbu, ktorý zachránil život desaťtisícom pacientov, ktorí boli kriticky chorí na COVID-19. Ich nový protokol I-Mask+ protokol pre profylaxiu a včasný ambulantný liečebný protokol s Ivermektínom, predstavuje riešenie globálnej pandémie a koniec lockdownou.

  • Ivermektín ako prevencia poskytuje pravdepodobne 100 % ochranu pred nakazením COVID-19.
  • I-MASK+ protokol pre prevenciu, ktorého základnou zložkou je ivermektín, zabraňuje prepuknutiu COVID-19, ak ste boli v kontakte s osobou, ktorá bola pozitívna.
  • I-MASK+ protokol pre včasnú ambulantnú liečbu, výrazne skracuje dobu liečby COVID-19 a zabraňuje rozvinutiu ochorenia do ťažkých stavov, ktoré vedú k potrebe mechanickej ventilácie.
  • MATH+ protokol pre nemocničnú liečbu znižuje úmrtnosť o 75%. Zvyšných 25%, ktorí neprežili, buď podľahli komorbiditám, alebo boli v pokročilom štádiu, pretože čakali príliš dlho na vyhľadanie liečby v nemocnici.

Rýchla pomoc. Ak potrebujete zistiť čo robiť ak dostanete COVID-19 a ste v domácej liečbe, alebo ste boli v kontakte s infikovanou osobou, stiahnite si, alebo vytlačte protokol I-MASK+, ktorý obsahuje dávkovanie ivermektínu a ostatných liečiv. V prípade nemocničnej liečby odovzdajte svojmu lekárovi protokol MATH+. Základné veci – Ako sa chrániť pred COVID-19 nájdete tu. A tu R-O-Rúška! – Odstránenie zmätku nájdete zhrnuté výsledky štúdií o rúškach, kedy ich nosiť, a kedy nie. A ktorá maska Vás chráni v akých situáciach a kedy nie.

Predtým, ako budete pokračovať je absolútne potrebné si uvedomiť, že ivermektín je riešenie tejto krízy a znamená koniec lockdownom. Je zbytočné rozoberať nepresnosti štatistík úmrtnosti alebo negovať hyperbolizáciu kovidu v médiách, ktoré dohnali mysle ľudí do kolektívneho šialenstva a na smrť vystrašení sa teraz boja vychádzať z domu. Nie je to ebola. Je to ale vírus, ktorý má na svedomí tisícky životov, ktoré vyhasli zbytočne. Liečba existuje. Ivermektín je riešenie. Nemusíme testovať, musíme liečiť! Ak sa bude liečiť, nebudú štatistiky úmrtnosti. A keď nebudú úmrtia, nebudú obmedzenia, rúška a zákazy vychádzania. Skutočná sloboda.

Orientácia na stránke. Táto stránka zrkadlí obsah webu Aliancie FLCCC a viac menej zachováva jeho pôvodnú štruktúru. Pre rýchle zorientovanie je odporúčané prečítať najprv text na tejto stránke. Z neho Vás odkazy zavedú na jednotlivé časti, kde sa môžete podrobnejšie oboznámiť s problematikou, alebo sa môžete orientovať podľa hlavného menu.

Aliancia FLCCC

Aliancia FLCCC bola založená v marci 2020 skupinou vysoko publikovaných svetovo uznávaných lekárov v prvej línii kritickej starostlivosti o pacientov s COVID-19 s akademickou podporou príbuzných lekárov z celého sveta. Ich MATH+ protokol pre nemocničnú liečbu, zachránil desaťtisíce pacientov, ktorí boli kriticky chorí na COVID-19. Ich nový protokol I-Mask+ Profylaxia a včasný ambulantný liečebný protokol s Ivermektínom, predstavuje riešenie globálnej pandémie.

Jadro aliancie vytvorili vysoko publikovaní odborníci v oblasti kritickej starostlivosti z významných akademických lekárskych centier. Žiadni plagiátori, ale svetová špička lekárskeho výskumu a ľudia z praxe, ktorí sa denne pozerajú svojim pacientom do očí a robia všetko pre ich záchranu.

Dr. Meduri je otcom neinvazívnej ventilácie. Ako prvý opísal koncepty dysregulovaného systémového a pľúcneho zápalu v ARDS (ARDS-Syndróm akútnej dychovej tiesne) a bunkové mechanizmy zodpovedné za reguláciu. Práca Dr. Meduri bola uvedená v 25 000 recenzovaných publikáciach.

Pierre Kory je bývalý šéf služby kritickej starostlivosti a lekársky riaditeľ Centra traumy a podpory života na univerzite vo Wisconsine. Je považovaný za jedného zo svetových priekopníkov v používaní ultrazvuku lekármi pri diagnostike a liečbe kriticky chorých pacientov. Najpôsobivejším je jeho príspevok, ktorý ako prvý podporil diagnostiku skorého respiračného ochorenia COVID-19 ako vznikajúceho zápalu pľúc, čím vysvetlil kritickú odpoveď choroby na kortikosteroidy. (lekári vedia ako veľký prielom to znamenalo pre liečbu COVID-19)

Dr. Marik napísal viac ako 500 odborných článkov v časopisoch, 80 kníh vrátane štyroch kníh o kritickej starostlivosti. Viac ako 43 000 krát bol citovaný v recenzovaných publikáciách a má index H 77. Predniesol viac ako 350 prednášok na medzinárodných konferenciách a hosťujúcich profesúrach. Je druhým najviac publikovaným lekárom kritickej starostlivosti na svete vôbec a je svetovo uznávaným odborníkom v oblasti riadenia sepsy – jeho príspevky zmenili starostlivosť o pacientov na celom svete.

Dr. Varon prispel do lekárskej literatúry viac než 830 recenzovanými článkami v časopisoch, 10  učebnicami a pätnástimi desiatkami kníh. Doktor Varon získal mnoho prestížnych ocenení a je považovaný za jedného z najlepších lekárov v Spojených štátoch. Vyvinul a študoval technológiu pre selektívne chladenie mozgu.

Dr. Iglesias má atestáciu z internej medicíny, nefrológie, kritickej starostlivosti a je špecialistom na hypertenziu Americkej spoločnosti pre hypertenziu. V súčasnosti je docentom medicíny na Lekárskej univerzite a stomatológii na Osteopatickej medicíne N. J. a docentom medicíny na Lekárskej fakulte Hackensack Meridian. Je medicínskym riaditeľom Inštitútu Johna J. DePalma Renal v centrálnom Jersey, ktoré je jedným z najväčších dialyzačných stredísk v New Jersey.

Toto je ich príbeh, od založenia aliancie, cez vystúpenie v americkom kongrese, až po súčasnosť. K týmto piatim lekárom sa odvtedy pridali lekári v nemocniciach a na jednotkách intenzívnej starostlivosti z celého sveta. Aliancia FLCC spolupracuje s globálnymi partnermi. Nasledujúci zoznam obsahuje stovky lekárov z celého sveta, ktorí úplne alebo čiastočne používajú protokol MATH+. Aliancia FLCCC víta lekárov, zdravotníckych pracovníkov, nemocnice a zdravotnícke organizácie z celého sveta, ktoré používajú alebo podporujú protokol MATH + Hospital Treatment Protocol pre COVID-19. Pripojte sa k Aliancii FLCCC.

I-MASK+  Protokol pre prevenciu a včasnú ambulantnú liečbu COVID-19

Stručný návod Aliancie FLCCC vás prevedie všetkými krokmi, ktoré môžete podniknúť, aby ste nedostali COVID-19. Jadrom je liečebný protokol pre pacientov s COVID-19 s názvom I-Mask+, ktorý funguje aj ako prevencia.

I-MASK+ Protokol pre profylaxiu a včasná ambulantnú liečbu COVID-19 je navrhnutý na použitie ako profylaxia (zabraňuje vzniku ochorenia) a pri včasnej ambulantnej liečbe je určený pre tých, ktorí majú pozitívny test na COVID-19. Všetky jeho lieky sú schválené FDA, lacné, ľahko dostupné a po desaťročia sa používajú so zavedenými bezpečnostnými profilmi.

Protokol je sústredený okolo ivermektínu, ktorý je v štúdii po štúdii preukázaný ako prevencia pred COVID-19, a ktorý zabraňuje progresii ochorenia do závažnejších stavov, u pacientov, u ktorých sa prejavia príznaky. Ivermektín je známy antiparazitický liek schválený FDA, ktorý sa úspešne používa už viac naž štyri desaťročia na liečbu onchocerciázy  „riečnej slepoty“ a iných parazitárnych chorôb. Je to jeden z najbezpečnejších známych liekov. Nachádza sa na zozname základných liekov WHO a viac ako 3,7 miliardy krát bol uvedený na trh po celom svete. Získal Nobelovu cenu za svoje globálne a historické účinky pri eradikácii endemických parazitárnych infekcií v mnohých častiach sveta.

Tento lekársky objav rýchlo rastúcej publikovanej lekárskej dôkazovej základne, demonštrujúci jedinečnú a vysoko účinnú schopnosť ivermektínu inhibovať replikáciu SARS-CoV-2 a potláčať zápal, podnietil tím Aliancie FLCCC k použitiu ivermektínu na prevenciu a liečbu vo všetkých štádiách COVID-19. Ivermektín ešte nie je schválený FDA na liečbu COVID-19, ale 14. januára 2021 NIH zmenila svoje odporúčanie na použitie ivermektínu v COVID-19 z „proti“ na „neutrálne“

Tu si môžete stiahnuť I-MASK+ Protokol pre prevenciu a včasnú ambulantnú liečbu COVID-19. Pozerajte a ZDIEĽAJTE prosím!

Mnohí sa teraz pýtate: Môže ivermektín skutočne robiť všetko, čo tu povedali, že dokáže? – predchádzať a liečiť všetky príznaky ochorenia COVID-19? Zdá sa to príliš dobré, aby to bola pravda…

Odpoveď na túto otázku  je skutočnosť, že ivermektín od svojho vývoja pred 40 rokmi už preukázal svoju schopnosť mať historické dopady na globálne zdravie, ktoré viedli k eliminácii „pandémie“ parazitárnych chorôb na viacerých kontinentoch. Tieto dopady udelili objaviteľom ivermektínu Nobelovu cenu za medicínu za rok 2015.

V poslednej dobe boli identifikované výrazné antivírusové a protizápalové vlastnosti ivermektínu. Pri COVID-19 štúdie uvádzajú, že jedna z jeho niekoľkých antivírusových vlastností je to, že sa silne viaže na špiku proteínu a bránu vírusu vstúpiť do bunky. Tieto účinky, spolu s mnohonásobnými schopnosťami regulovať zápal, vysvetľujú výrazne pozitívne výsledky skúšok, ktoré už boli zaznamenané, a ponúkajú ivermektín na opätovné dosiahnutie podobných historických dopadov prostredníctvom eradikácie COVID-19.

Dr. Marik tvrdí, že ivermektín a nosenie masiek môžu chrániť lepšie ako vakcína. Ivermektín, ktorý je dostupný bez lekárskeho predpisu na veterinárne použitie. Stojí iba 0,80 Eur/za dávku (cena v Egypte). Preto nový protokol I-MASK+ pre profylaxiu a domácu liečbu  ochorenia  COVID-19, ktorý vzhľadom na dôkazy preukazujúce drastické zníženie prenosu vírusu pri jeho používaní sľubuje, že sa vyhneme budúcim lockdownom!

Podrobné a komplexné odpovede na najbežnejšie otázky, ktoré Aliancia FLCC dostala ohľadom ivermektínu nájdete v Často kladené otázky o Ivermektíne. O pozitívnych výsledkoch tohto ľahko dostupného ako i cenovo výhodného lieku a jeho úspešnom plošnom použití na potlačenie COVID-19 v krajinách Peru, Mexika, Indie, Argentíny, Paraguaja, či Brazílie sa môžete informovať v ohromujúcich vizualizáciach údajov v epidemiologickej analýze COVID-19 a ivermektínu. Tam kde bol ivermektín plošne nasadený došlo k rapídnemu poklesu úmrtí a ochorení.

Cieľom prehľadu od FLCC ktorý nájdete v R-O-Rúška! – Odstránenie zmätku je snaha zosúladiť zdanlivo protichodné závery medzi nedávnymi štúdiami masiek a prevládajúcimi odporúčaniami k noseniu rúšok. Predtým je potrebné ujasniť si prevládajúci spôsob šírenia tohto vírusu. Tri možné spôsoby prenosu sú:

  1. priamy kontakt/ruky/povrchy
  2. veľká kvapôčka sa šíri z človeka na človeka v tesnej blízkosti
  3. šírenie vzduchom – vdýchnutím drobných lietajúcich kvapôčok priamo do nosa/pľúc
  1. a 3 bod sú často zamieňané, ale nie je to to isté. Ich odporúčanie je preto nasledujúce. Neustále a všadeprítomné nosenie masky nemá zmysel a to najmä v takmer všetkých vonkajších prostrediach, ale takmer vo všetkých vnútorných priestoroch je absolútne kritické. Toto však nie je potrebné, pokiaľ tento priestor  je veľký, priestranný, nepreplnený a/alebo je veľmi dobre vetrateľný, a ak ste tam na krátku dobu. Tvorba pravidiel pre každý priestor by však bola príliš komplikovaná a nevyhnutne by došlo k nebezpečným chybám. Takže ešte raz. Masky sú zásadné pri ochrane pred COVID-19, ale iba v interiéroch.

Je tu ale ešte jedno veľké ALE. „Štandardné“ masky (rúška) (iné ako N95) Vás nebudú chrániť, ak porušíte ktorýkoľvek zo štyroch hlavných rizikových faktorov, ktoré vytvárajú prenos vo vnútorných priestoroch; Hustota, doba trvania, rozmery a prievan:

  • Hustota – počet ľudí v miestnosti
  • Trvanie – počet hodín strávených v miestnosti
  • Rozmery – počet štvorcových stôp a výška stropu miestnosti
  • Prievan – množstvo prísunu čerstvého vzduchu/rýchlosť prúdenia vzduchu

Ak významným spôsobom porušíte ktorékoľvek zo štyroch vyššie uvedených faktorov, ochoriete, dokonca aj so „štandardnou“ maskou. Ak ste dlhší čas v malých, úzko uzavretých a zle vetraných priestoroch s veľkým počtom ľudí, ochoriete, aj keď máte nasadené rúško, alebo chirurgickú masku. Štandardné látkové alebo chirurgické masky v takýchto prostrediach jednoducho neposkytujú dostatočnú ochranu, ak je infikovaná osoba medzi nimi.

Jedine respirátory triedy N95 a vyššie Vás budú chrániť pred prenosom/vdýchnutím kvapiek, a to aj po dlhšiu dobu v interiéroch. Lenže, respirátory sú veľmi nepríjemné pri dlhodobom nosení. Preto je kľúčové vedieť, kedy je potrebné ich nosiť a kedy nie.

Z toho vyplýva, absolútne nie noseniu rúšok v prírode, alebo kdekoľvek v exteriéri (pri dodržaní 2 m odstupu), dokonca aj na terasách barov a reštaurácií za podmienky dodržania vzdialenostií. Predtým ako každý začne zháňať respirátor zamyslite sa či ho naozaj potrebujete, aj vzhľadom na nepohodlie pri jeho nosení. Dr. Pierre Kory povedal: „Preto nosím N95, keď letím – tvrdil by som však, že N95 sú s najväčšou pravdepodobnosťou potrebné skôr na dlhé lety ako na krátke, ale kto pozná časový limit?

Časový limit, veľkosť priestoru, atď.. Áno, dá sa povedať, že nikto presne nevie kde presne je tá hranica. Predavačky na Slovensku, ktoré denne obslúžia tisícky zákazníkov už otestovali, že takýto bezpečný priestor pre nosenie rúška je napríklad supermarket. A možno by to zvládli aj menšie prevádzky, ak by nechali otvorené dvere.

Prečo je toto dôležité vedieť? Pretože sú tu akési nezmyselné vládne nariadenia. Na jednej strane sa zbytočne vyžadujú rúška v exteriéry, ale na strane druhej, aká ochrana je poskytovaná napríklad pacientom v nemocnici? Ak niekto čaká v rizikovom prostredí, malom, nevetranom, niekoľko hodín. Rúško mu nepomôže. A potom niekto ochorie, aj keď sa chráni. A nevie prečo.

Ak niekto vytvára opatrenia, je absolútne kritické aby vedel, ktorá maska ​​a v akých situáciách je účinná a potrebná. Lenže títo hlupáci v pandemickej komisií to nevedia a potom prichádzajú s nápadmi ako zákaz rozprávania v prostriedkoch MHD a iba sa čudujú, prečo sa na Slovensku situácia nezlepšuje napriek pomerne prísnym (a nezmyselným) opatreniam.

MATH+ protokol pre nemocničnú liečbu COVID-19

Protokol MATH+ je určený pre hospitalizovaných pacientov, ktorý sa má zahájiť čo najskôr po tom, ako sa u nich vyvinú dýchacie ťažkosti a je potrebné doplniť kyslík. Tri základné patofyziologické procesy, ktoré boli identifikované, sú ťažká hypoxémia, hyperzápal a hyperkoagulabilita. Tento protokol kombinovanej liečby je navrhnutý tak, aby pôsobil proti týmto procesom buď použitím jednotlivých látok, alebo synergickým pôsobením.

Načasovanie je rozhodujúcim faktorom v účinnosti MATH+ a pri dosahovaní úspešných výsledkov u pacientov chorých na COVID-19. Pacienti musia ísť do nemocnice hneď, ako majú ťažkosti s dýchaním alebo majú nízku hladinu kyslíka. Protokol MATH+ by sa mal podať skoro po tom, čo pacient splní kritériá na doplnenie kyslíka (počas prvých hodín po príchode do nemocnice), aby sa dosiahla maximálna účinnosť. Oneskorená terapia môže viesť ku komplikáciám, ako je napríklad potreba mechanickej ventilácie. Ak je podávaný včas, MATH+ vzorec bezpečných, lacných a ľahko dostupných liekov schválených FDA môže eliminovať potrebu lôžok na JIS a mechanických ventilátorov a vrátiť pacientom zdravie.

MATH+ protokol nemocničnej liečby pre Covid-19, používaný profesionálmi s podrobným návodom na načasovanie začatia liečby spolu s navrhovanými počiatočnými dávkami a trvaním jednotlivých zložiek lieku si môžete stiahnuť TU.

Odborná, ale i laická verejnosť nájde podrobné informácie o protokole MATH+ a jeho komponentoch v obsiahlej štúdií Vedecký pohľad na COVID-19 a MATH+. Zaoberá sa patofyziológiou COVID-19 a zdôvodneniami pre protokol MATH+. Ďalej podrobne rozoberá dôkazy založené na vedeckých recenziách podporujúcich jednotlivé komponenty protokolu MATH+: metylprednizolón, kyselina askorbová (vitamín C), tiamín, heparín, melatonín, zinok, vitamín D, atorvastatín, famotidín.

Rovnako ako pri situácií s ivermektínom dnes, bolo aj počas prvých 6 mesiacov pandémie takmer univerzálnym a neochvejným odporúčaním všetkých medzinárodných a národných spoločností poskytujúcich zdravotnú starostlivosť vyhnúť sa liečbe kortikosteroidmi pri COVID-19.

Kortikosteroidy sú nevyhnutné na znižovanie regulácie cytokínovej búrky, ktoré sú zodpovedné za závažný hyperzápalový stav, ktorý udržiava organizujúci sa zápal pľúc a súvisiace mikrovaskulárne poranenie. Okrem toho, hlásená vysoká úmrtnosť u pacientov s organizujúcou pneumóniou COVID-19 bola spôsobená skutočnosťou, že títo pacienti boli liečení pomocou mechanickej ventilácie s liečebnou stratégiou ARDS.  Je smutné, že na Slovensku sa metodika k používaniu pľúcnej ventilácie zmenila až dávno po tom, ako WHO vydalo nový protokol.

V jednej veľmi podrobnej analýze tkanív z 11 pitiev jedna skupina zistila, že prítomnosť RNA a proteínu SARS-CoV-2 mala malú koreláciu so zápalom a dysfunkciou orgánov, čo podporilo zistenia, že primárnym mechanizmom smrteľného výsledku je imunopatológia nezávislá od vírusu Covid-19. To podporuje koncepciu, že skôr ako samotný vírus, je to skôr odpoveď hostiteľa na vírus SARS-CoV-2, ktorý hostiteľa zabíja. A preto úloha špecifických antivírusových terapií v pľúcnej fáze COVID-19 sa javí ako obmedzená.

Okrem vytvárania hlbokého hyperzápalového stavu aktivuje SARS-CoV-2 koagulačný systém, čo vedie k intenzívnemu prokoagulačnému stavu. To je druhý spôsob ako COVID-19 zabíja. Dostanete kovid a zomriete na následok nejakej krvnej zrazeniy. Preto je niekedy ťažké určiť skutočnú príčinu smrti a preto nie je to vždy tak, že ľudia zomierajú iba na zlyhanie dýchania.

Preto pochopenie pľúcnych štádií COVID-19 vedie k jednoznačnému a nevyvrátiteľnému záveru, že proces choroby riadia tri súvisiace patofyziologické procesy, a že je potrebné liečiť všetky tieto tri poruchy, aby sa znížila úmrtnosť a chorobnosť na toto smrteľné ochorenie. Patria sem i) organizujúca sa pneumónia (reagujúca na steroidy) s dysregulovaným imunitným systémom s nadprodukciou prozápalových mediátorov a ťažké mikrovaskulárne poranenie (reagujúce na steroidy, kyselinu askorbovú a tiamín), ii) hyperkoagulačný stav so systémovým mikro- a makro – vaskulárnym ochorením (reagujúce na heparín, steroidy a kyselinu askorbovú), ktoré potencuje mikrovaskulárne poškodenie, iii) obidva tieto procesy vedú k závažnému nesúladu ventilácie / perfúzie, čo vedie k závažnej hypoxémii (nie ARDS). Hlavné zložky protokolu liečby MATH+ sa zameriavajú na všetky tri hlavné patofyziologické procesy s ľahko dostupnými, lacnými a bezpečnými intervenciami schválenými FDA.

Okrem toho sa štúdia zaoberá aj riadením respiračného zlyhania, záchrannou terapiou a analyzuje rozdiely v úmrtnosti pri COVID-19 medzi nemocnicami aplikujúcimi MATH+ protokol a ostatými nemocnicami.

Vyššie uvedený protokol MATH+ bol implementovaný pri liečbe pacientov s COVID-19 v dvoch nemocniciach v USA (v súčasnosti je tento počet už ďaleko vyšší). Úmrtnosť sa znížila o 75%!

To znamená, že ak by na Slovensku zomrelo 10 000 ľudí, pri aplikáci MATH+ protokolu by zomrelo len 2 500 ľudí (úroveň ťažšej chrípkovej sezóny) a zachránili by sme 7 000 ľudí! Podľa lekárov, tých pár ľudí, ktorí im neprežili, buď podľahli komorbiditám, alebo boli v pokročilom štádiu, pretože čakali príliš dlho na vyhľadanie liečby v nemocnici.

V časti Etická dilema výskumnej výzvy, je vysvetlené, čo to v skutočnosti znamená, ak niekto tvrdí, že pre použitie ivermektínu je potrebné vykonať randomizovanú alebo placebo štúdiu.

Randomizovaná alebo placebom kontrolovaná štúdia (RCT) si vyžaduje, aby skúmajúci mali „klinickú rovnováhu“. Klinická rovnováha je presvedčenie skúmajúceho, že žiaden zásah do kontrolnej alebo experimentálnej skupiny nie je účinnejší. Ak podáte liek chorému, o ktorom viete, že má pozitívny, či zásadný vplyv na jeho vyliečenie a druhému chorému podáte placebo, viete, že ste ho vystavili rizikám vážneho alebo nezvratného poškodenia organizmu, či smrti. To nie je klinická rovnováha. To je proti etike a Helsinskej deklarácii, pretože je neetické liečiť pacientov placebom (samotným), keď existuje účinný zákrok. Všetci autori protokolu MATH+ pochopili, že základňa lekárskych dôkazov na podporu ich použitia je dobre zavedená, a teda lepšia než akékoľvek placebo.

Ďalším pseudo argumentom, je že takáto liečba je „experimentálna“, a preto by sa jej použitie malo obmedziť iba na tieto RCT. Skutočne „experimentálne“ lieky, prinajmenšom definované najlepšie ako terapie s takmer nulovou klinickou známosťou alebo publikovanými dôkazmi pri kritických ochoreniach alebo na jednotkách intenzívnej starostlivosti, ako sú hydroxychlorochín, liponivir/ritonavir, remdesivir a tocilizumab, by sa mali skutočne študovať v rámci RCT, hlavne kvôli tomu, že klinická rovnováha by mohla byť primerane dodržaná mnohými skúmajúcimi.

Pokiaľ však ide o základné terapie MATH+, existujú rozsiahle publikované klinické štúdie a metaanalýzy demonštrujúce pozitívne výsledky pri liečbe pacientov s podobnými chorobami a stavmi. Placebom kontrolovaná štúdia by teda nemohla byť členmi Aliancie FLCCC eticky vykonaná z dôvodu nedostatku klinickej rovnováhy okolo základných terapií – najmä liečby kortikosteroidmi.

Predstavte, že Vaša matka, syn, otec, starý rodič ochorel na COVID-19 a má ťažký priebeh. Ako veľmi etické sa Vám zdá, že namiesto lieku, ktorý by im zachránil život by dostali placebo? Nebolo by to nič iné ako vedomá vražda.

Lekárske dôkazy

Ešte stále sa objavujú články pseudoodborníkov, ktorí tvrdia, že neexistujú žiadne štúdie. V časti Lekárske dôkazy nájdete odkazy na zbierky vedeckých štúdií, ktoré poskytujú lekárske dôkazy na podporu jednotlivých liečebných terapií, ktoré vytvárajú protokol MATH+ a I-MASK+ pri Covid-19:

V októbri 2020 do obidvoch protokolov (MATH+ a I-MASK+) pridali ivermektín, ktorý považujú za základný liek v profylaxii a liečbe COVID-19.

Médiá

V poslednej častí Médiá nájdete Vyjadrenia slovenských lekárov a osobností k používaniu ivermektínu.

Odkazy na novinové články o liečebnom protokole MATH+ alebo jeho zložkách liekov a rozhovory s lekármi FLCCC, ktoré napísali alebo vytvorili nezávislé spravodajské organizácie po celom svete nájdete v časti Aliancia FLCCC v správach.

Videá a výukové programy Aliancie FLCCC obsahuje zbierku videí týkajúcich sa profylaxie a liečebných protokolov pre COVID-19 od Aliancie FLCCC, pôvodne publikovaných na kanáloch Aliancie FLCCC a nášho spoluzakladateľa Dr. Paula E. Marika. Bohužiaľ nie je v našich kapacitách všetko preložiť alebo otitulkovať.

Vydania FLCCC obsahuje odkazy na výber vedeckých recenzií lekárov Aliancie FLCCC a novinové články, ktoré napísali členovia tímu FLCCC.

A v časti Oficiálne svedectvo pred výborom Senátu USA nájdete vystúpenie Dr. Koryho ako svedka, z 8. decembra 2020, pred Senátnym výborom pre vnútornú bezpečnosť a vládne veci (Senate Committee on Homeland Security and Governmental Affairs) – ktorý sa zúčastnil pojednávania na tému „Predčasná ambulantná liečba: podstatná súčasť riešenia COVID-19“ ako prezident  COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC) ktorá vyzvala vládu, aby urýchlene preskúmala už aj tak rozsiahle a stále rýchlo sa objavujúce lekárske dôkazy o ivermektíne.

A predchádzajúce svedectvo Dr. Koryho, zo 6. mája 2020, pred výborom Senátu USA pre vnútornú bezpečnosť a vládne záležitosti o liečbe COVID-19, pri neúspešnom pokuse presvedčiť výbor o život zachraňujúcej účinnosti  MATH+ protokolu pre nemocničnú liečbu pri COVID-19 napriek rozporu s odporúčaniami, ktoré v tom čase vydali WHO a NIH proti používaniu kortikosteroidov pri COVID-19. Účinnosť kortikosteroidov v boji proti cytokínovej búrke spôsobenej nadmernou reakciou imunitného systému na vírus SARS-CoV-2, ako najbežnejšia príčina smrti v prípade COVID-19, bola potom potvrdená v takzvanej štúdii RECOVERY v Oxforde (jún 2020). A história sa opakuje.


Ak ste prišli pod túto červenú čiaru, videli ste štúdie, recenzie, výsledky klinických testov a celú túto neustále sa rozširujúcu základňu vedeckých dôkazov o účinnosti protokolov I-MASK+ a MATH+.

Ak Vám bude niekto oponovať, spýtajte sa ho: „Ako sa im v tých 2 amerických nemocniciach (a neustále pribúdajú ďaľšie) podarilo znížiť úmrtnosť o 75% oproti ostatným nemocniciam, ktoré nepoužívajú protokol?“ Inými slovami, zo 100% inde, im zomrelo „iba“ 25%. To je “iba” 250 namiesto 1000 mŕtvych. To je 2500 namiesto 10 000 mŕtvych. A ak by mal zomrieť milión, je to 750 tisíc zachránených ľudí.

To je sila protokolu MATH+. Ale ani tá štvrtina by nemusela byť, ak by sa používal protokol I-MASK+ a do nemocnice by sa nedostávali pacienti u ktorých sa COVID-19 už rozvinul. Neznamená to však, že úplne zastavíme zomieranie. Ešte sme nevynašli liek na nesmrteľnosť. Staroba, komorbidity, to je kolobeh prírody.

Na Slovensku sme videli politickú vraždu, „samovraždu“, ale to čo sa deje teraz, je VRAŽDA V PRIAMOM PRENOSE! AK ste sa oboznámili s touto hromadou lekárskych dôkazov, tak inak sa to nazvať nedá a čaká nás druhé SNP.

Stručný sprievodca vojnou pre ovcu, ktorá už nechce byť ovcou – 1. časť

04.05.2022

„biorobot" – humanoidný organizmus s pôvodnou, alebo pozmenenou DNA, ktorý sa bude za každých okolností správať tak, aký program je momentálne do neho vložený. Biorobot je naprogramovaný na to, čo má robiť a čo si má myslieť. Na Slovensku je populárnejší názov "ovca", čo je síce trocha archaické, avšak s tým rozdielom, že ovca pozná svojho pastiera, zatiaľ čo [...]

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 8756x
Priemerná čítanosť článkov: 4378x

Autor blogu

Kategórie