Založ si blog

Stručný sprievodca vojnou pre ovcu, ktorá už nechce byť ovcou – 1. časť

„biorobot“ – humanoidný organizmus s pôvodnou, alebo pozmenenou DNA, ktorý sa bude za každých okolností správať tak, aký program je momentálne do neho vložený. Biorobot je naprogramovaný na to, čo má robiť  a čo si má myslieť. Na Slovensku je populárnejší názov „ovca“, čo je síce trocha archaické, avšak s tým rozdielom, že ovca pozná svojho pastiera, zatiaľ čo biorobot netuší kto ho programuje.

Obhajuješ Rusko? Teší ťa to?

Obhajuješ Rusko? Teší ťa to? Robíš propagandu Rusku zdieľaním ruských textov? Prvotným impulzom tohoto blogu boli stupídne otázky a agresívne komentáre od ľudí s ukrajinskými vlajočkami vo svojich profiloch.

Biorobot nie je schopný absorbovať akúkoľvek inú informáciu okrem jeho programu. Preto je akákoľvek diskusia s biorobotom nemožná. Otestuj sa. Si biorobot?

Od začiatku vojny na Ukrajine zomrelo približne tri tisíc civilistov a rovnaký počet ľudí bol zranený. A má ich na svedomí Rusko, pretože zaútočilo na Ukrajinu. A čo keby som ti povedal, že iba v Iraku zomrelo priamym bombardovaním koaličných síl 350 000 ľudí a 650 000 následkom sankcií? Pritom sa ukázalo, že žiadne zbrane hromadného ničenia v Iraku neboli a žiadne bábätká sa z inkubátorov nevyhadzovali. Bolo to klamstvo. A bolo to dokázané. Avšak toto klamstvo šírili všetky západné médiá.

Porovnávame tu tri tisíc ľudí s miliónom zabitých ľudí. Rusko by muselo zabiť ešte 997 000 ľudí aby dobehlo americké skóre za vojnu v Iraku. Ak za to, čo sa deje na Ukrajine je Putin označovaný ako „Putler“, tak iba za vojnu v Iraku by mal byť americký prezident exkomunikovaný pápežom. USA odrezané od SWIFTu a neviem čo ešte… O ostatných vojnách ani nehovorím. V tomto prípade však biorobot nedokáže reagovať, pretože nedokáže mať inú reakciu než tú, na ktorú bol naprogramovaný.

Týždenník Trend napísal, že USA sa vojensky vyhrážali Šalamúnovým ostrovom, pretože sa cítia ohrození. USA môžu napadnúť krajinu, Rusko nie. Biorobot odsudzuje vojnu na Ukrajine, ale na toto znovu nedokáže  reagovať.

Ak sa biorobot stretne s takýmto typom informácie, jednoducho ho vypne.  Nedokáže ju vnímať, spracovať, alebo ju pochopiť. Tým, ktorí prešli testom gratulujem.

Toto je hlavne odkaz pre vás, vlajočky.

Rozdiel medzi nami je ten, že tebe médiá aktivovali nový program. Naprogramovali ti, čo si máš myslieť. Podľa nich je toto dobro a toto zlo. A ako správny biorobot si aktivoval tú správnu emocionálnu reakciu. Si dokonalý biorobot! Neobhajujem Putina vo všetkom, ale každá minca má dve strany.

Nesúhlasím s vojnou, ale dobro a zlo v geopolitike neexistuje. Nefilozofujem len tak. Keď Američania zhodili atómovú bombu na Nagasaki a Hirošimu a kobercovými náletmi bombardovali japonské mestá, to bolo dobro? Zabili státisíce mužov, žien a detí.

Ale oni sa bránili a Japonci na nich zaútočili. Snažíš sa oponovať? Ak áno, tak potom si práve prehlásil, že podľa teba je morálne ospravedlniteľné zabiť desaťtisíce detí! Zabiť desaťtisíce detí v mene dobra? A preto dobro a  zlo v geopolitike neexistuje. Dobro v mene zla a zlo v mene dobra. Pozri sa ako vyzerá symbol Jing a Jang.

Svet nie je čiernobiely. To, čo však platí je univerzálny zákon príčiny a následku. Pretože všetko čo sa deje, má svoju príčinu a následok. A v tejto vojne ani jedna strana konfliktu ako celok nie je vyslovene dobrá alebo zlá.

Lenže povinnosťou biorobota ako ty je iba kričať: „Rusko je agresor. Treba použiť hard power!  Putlera treba zničiť.“ Avšak jediné, čo bude zničené bude tvoj pocit morálnej nadradenosti.

Na úvod si prežijeme jeden myšlienkový experiment, a ak budeš k sebe úprimný, možno to pochopíš.

Myšlienkový experiment

Trúfaš si rozhodovať o tom, čo je dobro a zlo? Chceš bojovať vo vojne?

Predstav si tento obraz. Ukrajinu napadol agresor Rusko. Rusi obkľúčili Kyjev. Reálne sa to deje. Kyjevský občania, vrátane starej ženy s dreveným samopalom (videl si v propaganda TV) sú pripravení bojovať do posledného Ukrajinca a tak ďalej…

Ukrajinci sú hrdinskí obrancovia a Rusko na čele s Putlerom je agresor. Hej? Ty ako chrabrý klávesnicový bojovník si vstúpil do ukrajinskej cudzineckej légie.

Dajme tomu, že na Ukrajinu sa dostanú raketové systémy Patriot a tie spôsobia zvrat. Ukrajina získa prevahu vo vzduchu, a začne vytláčať ruskú  armádu. Statočne bojuješ pod vlajkou ukrajinskej armády a zabíjaš Rusov a Čečencov. Víťazne postupuješ naprieč Ukrajinou, až sa dostaneš  na hranice Luhanskej a Doneckej republiky a Krymu. Ty si zatiaľ stále náš geroj.

Ale pechota narazila na pechotu, ktorá sa opevnila v mestách na Donbase a postup sa spomalil. Letectvo ničí radary, letiská, zásobníky paliva. Pri bombardovaní zomierajú civilisti. Lenže obrancovia týchto republík sa vo svojich mestách zabarikádovali. Dobrovoľníkom sa rozdávajú samopaly, pripravujú si zápalné fľaše a sú pripravení brániť sa do posledného muža.  Medzi hrdinskými obrancami sa nachádza aj luhanská obdoba tvojej kyjevskej starej tety, ktorá trénovala s dreveným samopalom. Budeš páliť na ich pozície a tvoje bomby a rakety budú zabíjať civilistov, vrátane žien a detí. Čo urobíš? Ľudia na Kryme a v odštiepeneckých republikách sa budú brániť rovnako ako Ukrajinci. Ak ich zabiješ, budeš ešte stále geroj z Ukrajiny? Sláva Ukrajine. Gerojom sláva.

Prečo sa budú brániť? Prečo sa separovali? Rozmýšľal si o tom? Pri všetkej snahe budeš zabíjať aj civilistov. To je realita vojny. Možno už pomaly začínaš chápať kam ťa vediem. Ak nie, jedného dňa možno pochopíš.

Povedz mi, ktorá strana konfliktu je dobrá a ktorá zlá, pretože ja to neviem. Vieš mi povedať DÔVOD pre ktorý zabíjaš? Ešte stále ho máš, alebo si ho už stratil? Násilie nie je riešenie.

Na konci sa staneš presne tým proti čomu si bojoval. Ak ale chceš zastaviť túto špirálu násilia, musíš najprv pochopiť udalosti, ktoré viedli k vojne a vrátiť sa na začiatok. Ale varujem ťa, nebude to pekné.

Cesta k vojne

Keď umierali ľudia na Donbase, to si si nevšímal? Ľudia ako ty nemajú poňatia a nikdy ich ani nezaujímalo to, čo sa na Ukrajine dialo doteraz. Nechápeš prečo Putin prehlásil, že chce denacifikovať Ukrajinu. Pretože podľa teba sú fašisti ľudia, ktorí protestujú proti povinnému očkovaniu. Prečo? Pretože ti to tak povedali v TV.

Netušíš, že UA vláda vydala diskriminačné protiruské jazykové zákony. To by si  ale musel poznať etnické zloženie UA a vedieť, že ruština je materinským jazykom pre 30% populácie Ukrajiny.

Doteraz ti bolo ukradnuté, ako sa žilo obyčajným ľudom na Donbase a v Luhansku, a že  16 000 z nich zomrelo pod ukrajinským ostreľovaním.

Alej anjelov v Parku víťazstva neďaleko Paláca detí a mládeže v Donecku je pamätníkom 140 detí z Donbasu zabitých počas vojny na Donbase. Bol odhalený v roku 2015.  Pri vchode je oblúk z kovaných ruží pretkaných nábojnicami do guľometov ako symbolom vojny, a holubicami ako symbolom mieru. Pod oblúkom je žulová doska s menami a vekom zabitých detí.

Že si nečítal správu Vysokého komisára pre ľudské práva Úradu OSN o vraždách, únosoch a mučení, ktoré páchali ukrajinské bezpečnostné sily a orgány činné v trestnom konaní? Aj vnímaš čo čítaš? Píše sa tam: ukrajinské bezpečnostné sily a orgány a nie nejaká okrajová radikálna skupina. Štatistika sú čísla. Obete majú tváre. Žena následkom podmienok väzby potratila. To je jeden z osudov. Iní sa stratili bez stopy.

Teraz, keď sa posunula hranica separatistických republík, našli tam koncentračný tábor. Boli tam jamy meter krát meter a tam zhora, cez mrežu, liali na väzňov studenú vodu. Jedna ruská mimovládka zachytila výpovede tých, ktorým sa podarilo prežiť. Link nájdeš v archíve OSCE.

V oslobodených regiónoch LĽR sa našli masové hroby civilistov. Po skončení bojov a odmínovaní sa odborníci pustia do ďalšieho pátrania. Pokračovať bude aj pátranie po telách na „starom“ území LĽR. Organizácia „Memorial“ vie o 5-6 masových hroboch. Vlani experti vykopali 292 tiel, z ktorých sa zatiaľ podarilo identifikovať len 30. Všetko to znie tak surrealisticky, že?

Banderizmus

Myslíš si, že nacizmus banderovských vojenských práporov – Sloboda, Trojzubec, Pravý sektor, je len okrajová záležitosť?Netušíš, že prápor AZOV, ktorý Židov a iné menšiny považuje za „podľudí“  má na svojom znaku tri nacistické symboly: upravený Vlčí hák, čierne slnko (alebo „Hakensonne“) a titul Black Corps, ktorý používali Waffen SS.

Nacistická ideológia na Ukrajine nie je iba vecou nejakej izolovanej skupiny neonacistov začlenených do armády. Minister obrany UA má poradcu Jaroša, ktorý založil Pravý sektor. Videl si video ako tisíce neonacistov pochodovalo vo svojich rovnošatách ulicami Kyjeva? Fakľový pochod, symbolika, vlajky ako z doby nacistického Nemecka. No, ale čo už. Na Ukrajine žiadni nacisti predsa nie sú…

A to už nehovorím o desiatkach videí a stovkách fotografií, kde sú rôzne bojové skupiny, hlavne Azov s nacistickými vlajkami, SS znakmi na prilbách a tetovaniami hákových krížov. Mohol by byť zástupca polície v Bratislave potetovaný ako nemecká nacistická vlajka? V Kyjeve môže… Aj americký plukovník Scott Ritter, bývalý spravodajský dôstojník US Army Marine Corps povedal: „Cvičili sme nacistov. Prvými jednotkami vycvičenými americkými a britskými vojakmi bol neonacistický prápor Azov.“

Centrum Simona Wiesenthala odsúdilo rozhodnutie bývalého ukrajinského prezidenta Viktora Yushchenka, ktorý v roku 2010 udelil Banderovi titul „Hrdina Ukrajiny.“ Koncom roka 2018 Izrael  protestoval opäť, keď sa Rada Ľvovskej oblasti rozhodla vyhlásiť rok 2019 za rok Stepana Banderu. Primátor Ľvova Sadovoj pred pár dňami vyzval obyvateľov, aby sa zásobili

Molotovovými koktejlami a nazval ich „Banderovými smoothies.“ Ak chceš vedieť, ako veľmi je Ukrajina presiaknutá nacizmom, doštuduj si, kto boli banderovci.

Vieš kto bol Bandera, ktorému ukrajinský prezident udelil titul „Hrdina Ukrajiny?“ Keď Ukrajinu v roku 1943 okupovali nacisti, Volynský masaker na svedomí nemali oni. Boli to ukrajinskí nacionalisti, ktorí sa rozhodli etnicky vyčistiť územie, hlavne od poľskej menšiny a iných národov, vrátane Židov. Sťahovanie ľudí z kože zaživa, či rozrezávanie brucha tehotným ženám je len zlomok ukrutností bez ohľadu na vek, či pohlavie.

Prvý útok Ukrajinskej povstaleckej armády (UPA), ktorá je podľa vodcu Stepana Bandery označovaná názvom banderovci, prebehla v poľskej enkláve Parośla Pierwsza. Banderovci sa vtedy vydávali za sovietskych partizánov a dočkali sa vrelého privítania. Potom zabili 173 Poliakov. Znásilňovali miestne ženy, ktorým odrezávali prsia a ďalšie časti tela. Vraždili mužov, ktorým  odrezávali pohlavné orgány, uši, alebo končatiny.

Vraždenie sa stupňovalo, a až v roku 1943 podnikli koordinovaný útok v 99 lokalitách vo Volyni. Vtedy boli šokovaní aj samotní nemecký nacisti. Nedeľa bola pre banderovcov obľúbená, pretože obete sa zhromaždili na jednom mieste v kostole.

Americký historik Timothy Snyder to opísal vo svojej knihe. „Bežné bolo odrezávanie končatín, uší, nosa, jazyka, či pohlavných orgánov a prsníkov u žien. Obetiam vypichovali oči, alebo ich zaživa sťahovali z kože. Úplne zvrátené boli spôsoby vraždenia tehotných žien. Tým banderovci rozpárali bruchá, vybrali plod a namiesto neho do tela ešte stále živej obete vložili rozbité sklo, alebo kamene. V jednom prípade bol žene do brucha vložený živý králik a následne jej brucho znovu zašili.

Vkladanie rozžhaveného železa do pošvy, alebo pribíjanie za rôzne časti tela na stenu neboli výnimkami. Kojencov držali za nohy a hlavičkou udierali o stenu.“

V poľskom Tarnopole banderovci vyvesili transparent „Cesta k nezávislej Ukrajine“ a na stromy vedľa cesty zavesili na stromy ostnatým drôtom k sebe zviazané telá malých detí. Odhaduje sa 60 000 obetí. Poliaci sa neskôr pomstili a ako to už býva, terčom sa znovu stalo civilné obyvateľstvo. Odhaduje sa až 20 000 obetí.

A potom ukrajinský prezident Yushchenko udelí Banderovi titul „Hrdina Ukrajiny“ a naša slovenská prezidentka Zuzana Čaputová inšpirovaná akýmsi Šnídlom z Denníka N prehlási, že veta, „Doštuduj si, kto boli banderovci“ je proruská propaganda. Keď Putin hovoril o denacifikácií Ukrajiny, to neznamená, že Ukrajinci sú nacisti. Znamená to, že rakovina nacizmu metastázovala do všetkých úrovní riadenia ukrajinského štátu.

Začína ti byť trochu na vracanie? To mi je ľúto. Pozri si fotografie.

Masaker v Odese

Plakal si aj vtedy, keď v Odese upálili 40 ľudí zaživa? Na jednom zo záberov je v okne vidieť malý chlapec. Dopady tiel na dlažbu, krv, dolámané kosti, obhorené telá na nepoznanie. Prečo si si vtedy nedal nový rámik na Facebook? Vážne prečo? Pretože o tom nepísali Aktuality?

Čo vieš o ostreľovačoch na majdane, ktorí rozbehli prevrat, zabíjali demonštrantov, a aj policajtov? A čo CIA, MI5, MOSAD a všetky ostatné tajné služby, ktoré spolu so Sorošovými mimovládkami naliali do rozvratu UA desiatky miliónov dolárov? Toto nie sú tajné veci. Toto sa verejne píše v amerických médiách.

Hunterov Biden a Bidenov Hunter

Čo hovoríš na vývoj v UA po majdane? Na totálny progres korupcie a zníženie životnej úrovne? Pozri si štatistiky aby si vedel kam smeruje Slovensko. Nevadia ti slovenské gorily? Mikloš a Dzurinda? Protestoval si na námestí proti Gorile a už ti nevadí, že doteraz pomáhali rozkrádať Ukrajinu? Nevadí ti, že americký prezident sa vyhrážal, že ak sa Ukrajina nezbaví prokurátora, ktorý vyšetroval jeho syna, nepošlú im finančnú pomoc? Nevadí, pretože máš pamäť akváriovej rybičky a zresetuje sa ti zakaždým, keď otvoríš stránku Denníka N.

A čo tak, skorumpovaný syn amerického prezidenta Hunter Biden? The New York Times tento mesiac (03/2022) potvrdil legitimitu emailov pochádzajúcich z notebooku, ktorý si Hunter Biden zabudol v opravovni v Delaware. Americký prokurátori preskúmali e-maily, ktorých obsahom bola Hunterova práca v ropnom a plynárenskom gigante Burisma, vzťah jeho otca s Ukrajinou a následné vyšetrovanie Trumpovho impeachmentu. Trump bol vtedy obvinený z pokusu prinútiť Ukrajinu, aby vydala škodlivé informácie o Bidenovi a Hunterovi.

Šlo o to, že v roku 2014 sa Hunter pripojil k predstavenstvu Burisma, s údajným platom 50 000  až  150 000 mesačne napriek tomu, že nemal žiadne predchádzajúce skúsenosti. V tom čase o rok neskôr postavili v Donecku pomník Alej anjelov a o ďalší rok neskôr, v roku 2016 sa Trump stal americkým prezidentom.

Ďalšie e-maily ukazujú, že Hunter bol platený Pozharskyim, ktorý sa pokúšal prinútiť Huntera, aby využil svoju politickú páku na pomoc spoločnosti Burisma. E-maily zverejnené v americkom The Post odhaľujú, že Pozharskyi poďakoval Hunterovi za to, že ho predstavil svojmu otcovi. V správe odoslanej 17. apríla 2015, ktorá znie: „Drahý Hunter, ďakujem, že si ma pozval do DC a dal si mi príležitosť stretnúť sa s tvojím otcom a strávili spolu nejaký čas. Je to naozaj česť a potešenie.“

V skoršom e-maile z mája 2014 Pozharskyi žiada Huntera o radu: „Ako by ste mohli využiť svoj vplyv v mene Burisma?“

Americký prezident Biden klamal, keď tvrdil, že s Hunterom „nikdy nehovoril“ o svojich obchodných záležitostiach v zámorí. Pretože e-maily to samé vyvracajú.

Agenti FBI zhabali počítač a pevný disk vlani v decembri po tom, čo majiteľ obchodu upozornil federálov a kópiu súborov dal aj právnikovi bývalého starostu Rudyho Giulianiho, Robertovi Costellovi. The New York Post uvádza, že bývalý Trumpov poradca Steve Bannon upozornil noviny na existenciu pevného disku a Trumpov spojenec Giuliani poskytol kópiu súborov.

Trump tvrdí, že Hunterova práca bola kľúčová v tom, že Biden tlačil na ukrajinskú vládu, aby prepustila prokurátora Viktora Shokina, o ktorom tvrdí, že vyšetroval firmu Burisma. Biden sa v roku 2018 chválil: „Pozrel som sa na nich a povedal: Odchádzam o šesť hodín. Ak prokurátora neodvolajú, nedostanete peniaze. No, skurvy syn. Dostal padáka.“

Biden tlačil na ukrajinskú vládu pod hrozbou, že zadrží záruku na pôžičku USA vo výške 1 miliardy USD, pokiaľ nebude odvolaný generálny prokurátor. Je to naozaj pravda. Doteraz sa v západných médiach oficiálne tvrdilo, že Joe Biden využil pomoc vo výške 1 miliardy dolárov, aby presvedčil Ukrajinu, aby odvolala svojho najvyššieho prokurátora Viktora Shokina v marci 2016. Vždy však trval na tom, že USA chceli Shokina odstrániť pre obavy z korupcie, ktoré zdieľala aj Európska únia a nie preto, že Shokin vyšetroval Burismu.
Shokin medzitým tvrdil, že urobil „konkrétne plány“ na vyšetrovanie Burismy, ktoré zahŕňali výsluchy a ďalšie postupy vyšetrovania zločinov u všetkých členov výkonnej rady vrátane Huntera Bidena.  Shokin bol prepustený menej ako osem mesiacov po tom, ako sa Biden stretol s Pozharskyim.

Doteraz toto všetko bol hoax. Dnes sú to titulky v The New York Times. Včera hoax a dnes pravda. Pani prezidentka, pán Heger, a aj ty – psychopat z Trnavy, nič? Nič podobné sa na Slovensku nedeje? Neviete o ničom?

Biden je pedofilný úchyl

Lenže to nie je všetko. Medzi súbormi sa nachádza aj 12-minútové video, kde Hunter súloží s neznámou ženou a fajčí crack. Nič nové. Hunter bol vyhodený z armády za užívanie kokaínu. Ako drogovo závislý bol bez práce až pokým sa jeho otec nestal viceprezidentom.

The New York Post, ktorý vlastní taktiež kópiu Hunterovho pevného disku už informoval, že laptop má obrovskú zásobu sexuálnych videí a obrázkov. Rudy Giuliani oznámil, že Hunterov notebook obsahuje množstvo sugestívnych fotografií neplnoletých dievčatiek.

V roku 2020 Patrick Howley zverejnil v National File ďalší veľký príbeh. Získal denník z roku 2019, ktorý si písala dcéra Joea Bidena, Ashley, keď bola na odvykacej kúre na Floride. Pre tých pomalšie chápajúcich, hovoríme tu o Bidenovi, súčasnom americkom prezidentovi a jeho synovi Hunterovi.

Tento denník, ktorý mal viac ako sto strán odhalil ohromujúce množstvo podrobností o Ashleyinom osobnom živote. Opísala v ňom, ako sa ako dieťa sprchovala so svojím otcom, pričom tie sprchy podľa nej „neboli úplne vhodné“. Opísala aj ďalšie traumy z detstva. „Bola som zneužívaná?“ pýtala sa. „Myslím, že áno.“

Keď bol zverejnený denník Ashley Bidenovej, médiá to buď ignorovali, alebo potlačili s tým, že išlo o ruskú dezinformáciu.

Bidenov notebook je pravý, rovnako ako. Ashleyn zápisník. Pedofília a incest v rodine amerického prezidenta. To ale zďaleka nie je to najhoršie. Internetom kolujú fotografie Huntera Bidena, na ktorých sa nachádza nahý, s dievčatkami pod 10 rokov, oblečených ako prostitútky s podväzkami.

Neznámy zdroj uverenil správu, že Čínska republika disponuje videami, na ktorých Hunter Biden brutálne znásilňuje 8 ročné dievčatká. Videá mala zhotoviť čínska vláda a použiť ich, ako prostriedok na vydieranie. Tajné služby v niektorých krajinách používajú aj takéto techniky. Či je aj toto pravda ukáže len čas. No možno aj nie, pretože takáto informácia by po zverejnení stratila svoju hodnotu.

Iste by ste sa chceli spýtať Henryho Epstaina, no máte smolu. Obesil sa vo svojej cele. Vraj. Kamera sa pokazila. Strážnik vtedy zaspal. Ale to sa stáva, že sa ľudia vo svojej väzenskej cele obesia na teplákovej bunde, že?

Pokračovanie v druhej časti…

Ivermektín – riešenie globálnej pandémie a koniec lockdownu – Vznikla web stránka, kde nájdete všetky odborné informácie o liečbe ivermektínom, od lekárov v prvej línií starostlivosti o pacientov s COVID-19 z Aliancie FLCCC

19.02.2021

Ivermektín, dávkovanie, vedecké štúdie a liečebné protokoly I-MASK+ pre prevenciu a včasnú ambulantnú (domácu) liečbu a protokol MATH+ pre nemocničnú liečbu COVID-19 WWW.stopkovid.eu Cieľom tejto stránky, je priniesť Vám odborné informácie od Aliancie FLCCC, ktorú vytvorila skupina svetovo uznávaných lekárov, v prvej línii kritickej starostlivosti [...]

France Macron

Uvidia Parížania Macrona plávať v rieke? Minister spravodlivosti sa nepridá, lebo mu prekáža teplota vody

30.04.2024 15:00

Od leta 2025 umožnia ľuďom zaplávať si v Seine, v ktorej platí zákaz kúpania už od roku 1923. Pozdĺž troch úsekov rieky budú mať k dispozícii šatne i sprchy.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Takmer storočná Ukrajinka prešla podľa polície desať kilometrov z okupovaného územia

30.04.2024 14:45

"Prežila som tamtú vojnu a prežijem aj túto vojnu," povedala.

blaha ľuboš

Blaha poskytol propagandistický rozhovor ruskej televízii, podľa Šimečku konal v rozpore so zahraničnou politikou Slovenska

30.04.2024 14:35

Líder PS konštatoval, že za svoje výroky by sa mal Blaha okamžite ospravedlniť.

Netanjahu

Netanjahu: Izrael podnikne inváziu do Rafahu bez ohľadu na výsledok rokovaní

30.04.2024 14:25

Rafah leží v Pásme Gazy pri hranici s Egyptom a po vypuknutí vojny tam našlo útočisko viac ako 1,5 milióna Palestínčanov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 8942x
Priemerná čítanosť článkov: 4471x

Autor blogu

Kategórie